Nuga Best T9 multifunctionele thermische riem

De Nuga Best T9: Genees jouw interne organen
De Nuga Best T9 is een multifunctionele riem met een ergonomisch design die jouw lichaam verwarmt. Zijn primaire gebruik is voor het abdomen, maar hij kan ook nog werken op heel wat meer manieren dan dat. Daarom ga ik je nu vertellen wat deze riem voor jou kan betekenen en hoe die dit doet.

Hoe werkt de Nuga Best T9?

Het element dat ervoor zorgt dat de Nuga Best T9 Tourmanium riem voor thermische therapie tegen al deze klachten kan helpen, is natuurlijk door warmte. Maar dit is niet zomaar warmte. Deze warmte wordt namelijk veroorzaakt door Tourmamium (toermalijn, Ayurvedische stenen) verwarming. Dit zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen en het bloed dus schoner wordt. Hierbij komt er dus ook meer zuurstof bij cellen in dit gebied. Hierdoor hebben deze cellen meer energie (door de negatieve ionen die de tourmanium stenen genereren) en worden ze geactiveerd. Het verdwijnen van de afvalstoffen uit het bloed zorgt op zijn beurt ook weer voor een verminderde inflammatie, wat de wortel is van veel gezondheidsproblemen. Dit versnelt de natuurlijke, helende werking van jouw interne organen. Het abdomen is namelijk de plek waar alle interne organen zitten, en zo kun je ze vanaf één plek allemaal beïnvloeden en beter laten functioneren.

Zoals je ziet kan de Nuga Best T9 multifunctionele thermische therapieriem je met ontzettend veel problemen helpen en is het zeker een aanrader om deze een keer te proberen. Het kan je helpen met pijn in het abdomen of de rug, maar kan ook helpen bij spijsverteringsproblemen en zelfs met afvallen. En als het daar allemaal niet voor nodig is, dan is de infrarood warmte heel comfortabel en kan het ook helpen als je het gewoon koud hebt in de winter. Kijk dus zeker verder voor meer informatie en kijk of je hem wilt bestellen.

Het kan je echt beter en gezonder laten voelen!

NUGA BEST – DE SLEUTEL TOT EEN GEZOND EN ONTSPANNEN LEVEN