Vraag en antwoord

1 - Wat onderscheidt Nuga Best van andere massagetafels?

Het medicinaal therapie bed Nuga Best N5 is geen massagetafel in de klassieke zin. Het is een medisch product dat de vier verschillende principes van de geneeskunde combineert met een massagefunctie. Zie Therapieprincipes.

2 - Hoeveel kun je de Nuga Best N5 therapietafel gebruiken?

U kunt de Nuga Best N5 therapietafel dagelijks zo vaak gebruiken als u wilt. Hoe vaker de behandelbank wordt gebruikt, hoe groter de genezingsreactie. Daarom kunt u op elk moment een therapie-eenheid invoegen. Houd er rekening mee dat de wervelkolom wordt blootgesteld aan permanente stress, waardoor veel ziekten worden veroorzaakt door de bijbehorende blokkades van het centrale zenuwstelsel en een verminderde bloedstroom.

3 - Hoe lang kun je het therapie massagebed Nuga Best N5 gebruiken?

You can use the therapy couch as long as you like. Because the spine is loaded for an average of 16 hours a day, it is beneficial to extend and straighten the spine daily. It should be done for your own health, as in dental care, daily and for life.

4 - Is het nuttig om het massagebed Nuga Best N5 te gebruiken bij gezonde mensen?

Het therapie bed massagebed Nuga Best N5 is ook geschikt voor gezonde mensen om ziekten te voorkomen. Omdat veel ziekten pas in de late stadia zichtbaar worden, is het zelfs voordelig om de therapiebank te gebruiken voor preventie.

5 - Op welke leeftijd is Nuga Best medicinaal bed N5 van toepassing?

Bij gezonde kinderen wordt de toepassing uit de eerste klas aanbevolen, omdat door de zware schooltassen een zware belasting van de wervelkolom optreedt. Op deze leeftijd groeien de kinderen nog steeds, dus de therapeutische bank draagt ​​bij aan het tegengaan van de kromming van de wervelkolom. Het therapie bed Nugabest N5 dient als profylaxe.

6 - Waarom je het Therapie bed N5 niet kunt aanpassen aan je lengte?

Het Nuga Best massage therapie bed N5 is geschikt voor zowel kleine als grote mensen, omdat de lengte van de wervelkolom bij alle mensen relatief dezelfde lengte heeft, omdat de persoon in grote mate van beenlengte verschilt.

7 - Is het zinvol om het Therapie bed te gebruiken na de operatie?

Ja, het N5-Therapie bed is van toepassing na de operatie tenzij de operatie direct op de wervelkolom is uitgevoerd. In dit geval wordt een aanvraag na zes maanden aanbevolen. Ondertussen wordt de warmtetherapie-mat aanbevolen, omdat met behulp van ver-infraroodwarmte de zelf genezing wordt geïntensiveerd en genezing van de wond sneller kan worden uitgevoerd.

8 - Is het Therapie bed N5 geschikt tijdens de zwangerschap?

Het NugaBest herapie bed N5 is geschikt en aanbevolen voor elk ziektebeeld. Het geneest zichzelf niet, het ondersteunt alleen je lichaam om de zelf herstellende kracht van je lichaam te activeren en te herstellen.

9 - Waarom krijg je pijn bij het gebruik van N5?

Het Nuga Best N5 is geschikt en aanbevolen voor elk ziektebeeld. Het geneest zichzelf niet, het ondersteunt alleen je lichaam om de zelf herstellende kracht van je lichaam te activeren en te herstellen.

10 - Voor welke ziektes is het Therapie bed N5 geschikt / ongeschikt?

Het therapie bed N5 is geschikt en aanbevolen voor elk ziektebeeld. Het geneest zichzelf niet, het ondersteunt alleen je lichaam om de zelf herstellende kracht van je lichaam te activeren en te herstellen.