Select Page

Genezende werking

Wat zijn de genezingswerkingen?

Een genezingswerking, vaak ‘verergering’ genoemd, maakt deel uit van het genezingsproces. Het gebeurt meestal wanneer menselijke zelfgenezing wordt geactiveerd met de hulp van Nuga Best Therapy en zo helpt om sneller te genezen.

Genezende werkingen worden beschouwd als een zeker teken van een goede genezing, omdat het lichaam de pijn begint te bestrijden met zijn eigen kracht. Daarom is de pijn van een genezingswerking op geen enkele manier te vergelijken met de pijn van een verergering van de klachten.

Wat te doen met genezingsreacties?

Genezende reacties die optreden bij gezonde mensen zijn meestal zo laag dat ze nauwelijks merkbaar worden. Daarentegen komen sterke genezingsreacties vaak voor tijdens therapie bij de behandeling van chronische ziekten. In de meeste gevallen zijn ze echter, ondanks de hevige pijn, onschadelijk en verbeteren ze na verdere aanbrenging van de Nuga Best N5-behandelbank. De reacties van het genezingsproces leiden meestal tot merkbare verbeteringen van de symptomen.

Met behulp van de Nuga Best Therapies worden helende reacties bevorderd en voortgezet totdat uw symptomen volledig verdwenen zijn.