Genezende werking

Wat zijn de genezingswerkingen?

Een genezingswerking, vaak ‘verergering’ genoemd, maakt deel uit van het genezingsproces. Dit proces vindt plaats wanneer menselijke zelfgenezing wordt geactiveerd met de hulp van Nuga Best Therapy. Zo helpen wij jou om sneller te genezen.

Genezende werkingen worden beschouwd als een zeker teken van een goede genezing, omdat het lichaam de pijn begint te bestrijden met zijn eigen krachten. Daarom is de pijn van een genezingswerking op geen enkele manier te vergelijken met de pijn van een verergering van de klachten.

Wat te doen met genezingsreacties?

Genezende reacties die optreden bij gezonde mensen zijn meestal zo laag dat ze nauwelijks merkbaar zijn. Daarentegen komen sterke genezingsreacties vaak voor tijdens therapie bij de behandeling van chronische ziekten. In de meeste gevallen zijn ze echter, ondanks de hevige pijn, onschadelijk en verbeteren ze na behandeling via de Nuga Best N6-behandelbank. De reacties van het genezingsproces leiden meestal tot merkbare verbeteringen van de symptomen.

Met behulp van de Nuga Best Therapies worden genezende reacties bevorderd en voortgezet, totdat uw symptomen volledig verdwenen zijn.