Select Page

Tourmanium & NDT (Nano Diamant Tourmanium)

Tourmanium & NDT

Het menselijk lichaam leeft door warmte. Het menselijk lichaam leeft door warmte.
Doordat Tourmanium en Nano Diamant Tourmanium in het ligvlak verwerkt zijn, wordt een aangename ver-infraroodwarmte opgewekt, dat direct op de menselijk huid wordt overgedragen.

Een directe stijging van het welzijnsgevoel, door de verhoogde lichaamstemperatuur, is het gevolg. Dit alles gaat tezamen met de toename van de bloedvatelasticiteit en tevens een toename van de doorbloeding van de hoofd- en nevenaders. Daaropvolgend worden tevens de haarvaten (Capillaren) verzorgd, doordat de temperatuur van het bloed stijgt.

– Het leggen van een solide basis voor de spieren om te kunnen ontspannen, waardoor er een vermindering van pijn in de spieren optreedt; 
– Een optimalisatie van de stofwisseling, waardoor het immuunsysteem en de spijsvertering toeneemt;  
– Stimuleren en versterken van de celregeneratie door ionisatie  
– Door het uitzetten van het weefsel en het stijgen van de lichaamstemperatuur worden de opgeslagen afvalstoffen, die normaal uitgezweet dan wel door middel van urine het lichaam verlaten, opgelost; 
– Reduceert allergische reacties en neurodermatitis (atopisch eczeem). 

Tourmanium-keramiek, ‘s werelds beste gezondheidskeramiek, is gemaakt van toermalijn-rijke toermalijn, germanium, Elvan-rots en vulkanisch gesteente. De hitte en de ver-infraroodstralen bevorderen de circulatie en celactiviteit van de menselijke organen. Verre-infrarode straling gegenereerd door Tourmanium-keramiek verbetert moxa-activiteit voor meer energetisch metabolisme, verlichting van spierpijn en een verbeterd immuunsysteem van het lichaam.

De ingrediënten van Tourmanium: Toermalijn is het enige mineraal op aarde dat elektrische geleiding heeft behouden. Dat is waarom het ook “het mystieke kristal van polariteit” wordt genoemd. Wanneer pure toermalijn of zijn poeder in contact komt met water zoals het voorkomt in het menselijk lichaam, produceert het hydroxylanionen en ver-infrarode stralen. Dit breidt het capillair van het menselijk lichaam uit en bevordert de bloedcirculatie, waardoor het lichaam in een enigszins alkalische toestand komt. Verder zijn er positieve effecten op: de activering van cellen, verbeterd metabolisme, de genezing van tekenen van vermoeidheid, neuralgie, leucorrhea, huidvlekken en de beheersing van het sympathische zenuwstelsel.

 

Elvan

Ontgeuring, anti-corruptie, ionenuitwisselingseffecten, etc. Voor het speciale genezende effect bestaat er voornamelijk een zilveren bal, die met water op de huid moet worden gereinigd. Absorbeer kwik, cadmium, chloor, bacteriën en verontreinigende stoffen. Bevat verschillende soorten mineralen en lost ver-infraroodemissie op. Past de hoeveelheid water en oxygenatie aan.

Germanium

De werkzaamheid van Germanium wordt in klinische studies als volgt beschreven: Germanium ondersteunt actief de zuurstofactiviteit en heeft de rol van een katalyserende half geleiding (de stroomgeleiding in lichaamscellen). Het resultaat: Ionen-effectieve versterking van het lichaamseigen immuunsysteem.

Toermalijn

Gezondheidsfuncties: Permanente energie – verhoogt het metabolisme van menselijke lichamen (minus ionen) Betrouwbaar activeert de celfunctie, immuunfunctie, bloedzuivering en functie van het autonome zenuwstelsel. Vervult het water en geeft uitstekend vocht af aan de huid.

Lavastein

In de lavasteen zitten veel silicaten, die uitstekend in staat zijn om de onzuiverheden te verwijderen en die ook in cosmetische producten worden gebruikt. In lavasteen neutraliseert veel aluminium de zuren en heeft het geen giftige stoffen.