Op het eerste gezicht lijkt de Nuga Best T11 een beetje op een “elektrische deken”, maar de T11 is veel meer dan dat. De Nuga Best T11 mat biedt namelijk meer dan alleen warmte, het werkt ook als een massage die veel klachten kan verhelpen. Welke klachten dit precies zijn en hoe dit werkt zal ik je nu gaan uitleggen.

Wat is de Nuga Best T11?

De Nuga Best T11 is een dunne, flexibele ergonomische mat, bedekt met top kwaliteit toermalijn stenen die warmte met ver-infrarood straling afgeeft. De warmte komt van toermalijn en Nano diamant keramiek, wat warmte heel plaatselijk kan afgeven en zo een massage effect biedt.

Tourmamium stenen
Tourmamium stenen

Toermalijn geeft 2.5 ~ 13.5 micron ver-infrarood straling af, die zijn afgestemd met de infrarood stralen van het menselijk lichaam. Deze stralen zijn niet alleen goed voor de spieren, maar ook voor alle cellen inclusief bloedsomloop, lymfeklieren en zenuwen in de diepe delen van ons lichaam. Hierdoor biedt deze T11 mat behalve comfort ook nog veel gezondheidsvoordelen die ik zo zal uitleggen. De flexibele T11 mat is ook erg compact, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. De flexibiliteit geeft je bovendien de mogelijkheid om hem overal op jouw lichaam te gebruiken zonder problemen.

De effecten van de Nuga Best T11 warmte mat

Als eerste is de Nuga Best T11 erg comfortabel wanneer je het koud hebt, en werkt hij dus ook als elektrische deken.

Hiernaast stimuleert warmte de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen veel sneller worden afgevoerd, wat ook weer leidt tot minder inflammatie. Dit zorgt er bovendien voor dat cholesterol wordt vernietigd en de aderen sterker worden. Ook zullen de cellen van de aderwanden geactiveerd worden zodat ze sneller vervangen worden. Dit zorgt ervoor dat wonden sneller genezen en dat huidproblemen minder worden.

Het sneller vernieuwen van cellen zorgt er ook voor dat het verouderingsproces slomer gaat en dat je minder last zult hebben van zwellingen.

De warmte zorgt er bovendien voor dat het ademhalingssysteem tot rust komt en normaal gaat werken, wat natuurlijk helpt bij stress. Dit helpt ook weer met slaap en kan insomnia tegen gaan. Ook komt het zenuwstelsel tot rust, wat ook weer inhoudt dat jij je minder gestrest voelt.

Ook versnelt de warmte het verbanden van vet, wat kan helpen wanneer je probeert af te vallen.

Nuga Best T11 warmte mat
Nuga Best T11 warmte mat

Kortom, de NugaBest T11 warmte mat helpt klachten als stress, huidproblemen, neuralgie, rugpijn, artritis pijn slaapproblemen of spierpijn te verlichten. Het elimineert toxines en kooldioxide uit het bloed, en voert een antibacteriële functie.

Maar de Nuga Best T11 verwarmende mat is ook gewoon fijn wanneer je houdt van een warmtemassage met een relaxerend gevoel.

De Nuga Best T11 warmte mat is een product waar heel de familie van zal genieten en kan helpen met het verlichten van verschillende klachten. Ook kinderen kunnen gebruik maken van de Nuga Best T11! Bovendien is hij erg makkelijk in gebruik, zo kun je hem overal opbergen en mee naartoe nemen. Ook als je op vakantie gaat kun je de Nuga Best T11 tourmanium stenen mat gewoon meenemen zonder problemen. Zo hoef jij je nooit meer oncomfortabel te voelen. De mat helpt je ook om fit en gezond te blijven.

Zelf gebruik ik de T11 mat elke avond en gehele nacht op 45°C. Goed voor de rug, zenuwstelsel en de organen. De ergonomische T11 warmte mat met toermalijn stenen neemt de vorm van het lichaam aan en voelt heerlijk tegen de rug aan.

Dit zijn slechts enkele klachten of ziekten die voorkomen of genezen kunnen worden met de NugaBest warmte mat T11. Andere genezende klachten volgen in mijn volgende blogs.