Select Page

Nuga Best N5 thermisch medicinaal massagebed. Het massagebed voor jouw ruggengraat

Nuga Best N5 thermisch medicinaal massagebed is alleen maar verbeterd sinds zijn laatste versie N4. De focus van het Nuga Best N5 massage- en therapie bed ligt op de ruggengraat, maar de ruggengraat is ook meteen de sleutel tot alle andere organen, hiermee kan je dus veel meer behandelen. Maar hoe dit precies werkt en welke klachten allemaal behandeld zullen worden ga ik nu vertellen.

Hoe de Nuga Best N5 therapiebank werkt
Technieken van acupressuur, acupunctuur, massage en chiropractie worden allebei gecombineerd om de beste resultaten te bereiken. Hiervoor heeft het NugaBest N5 thermische medicinale massagebed dus een ergonomisch design met NDT-keramiek verwarming en drie interne verwarmingselementen/rollers die ook masseren. NDT staat bekend om zijn goede geleidbaarheid waardoor het massagebed optimaal verwarmt zal worden. Je kunt de lengte van dit therapie bed ook instellen zodat hij goed past voor jou.
Deze drie verwarmingselementen/rollers van het Nuga Best N5 massage bed zijn gericht op specifieke delen van het lichaam. De eerste heeft een focus op het verminderen van de spanning in de nek. Het tweede verwarmingselementen/roller is gefocust op het stimuleren van de natuurlijke curve van de ruggengraat. Het laatste verwarmingselementen heeft een focus op de onderrug en het verlichten van pijn hier.
Hiermee wordt jouw gehele ruggengraat gemasseerd en verwarmt om de spanning te laten verdwijnen, maar ook jouw onderbenen en armen worden verwarmd om de spieren te laten ontspannen.
Het Nuga Best N5 thermische medicinale massage- en therapie bed kan zelfs muziek afspelen zodat jij ultiem kunt ontspannen terwijl je op het massagebed ligt te genieten.
De behandeling met de hitte wordt ook wel een moxa behandeling genoemd. De traditionele moxa behandeling werkt met het verbranden van specifieke kruiden op het lichaam om warmte te creëren, dit wordt dan gedaan op acupunctuurpunten in het lichaam. Hier is dit principe nagebouwd zonder de kruiden met het aanbrengen van eenzelfde hitte op deze energiepunten in het lichaam.

Nuga Best N5 thermisch medicinaal massage- en therapie bed
Nuga Best N5 thermisch medicinaal massage- en therapie bed

Voor welke klachten het Nuga Best N5 massagebed werkt
Omdat het Nuga Best N5 massage bed als een moxa behandeling werkt kan het verlichting bieden voor natuurlijk spierpijn en pijn van een hernia maar het kan bijvoorbeeld ook helpen wanneer je astma hebt. Waar het nog meer bij kan helpen is artritis, impotentie, misselijkheid, pijn aan het abdomen, overgeven en extreme diarree.
Wanneer je klachten hebt die meer richting de onderbuik gaan dan kun je bij het NugaBest N5 massagebed een speciale band voor het abdomen aanschaffen die de hitte ook hierop richt.
De reden dat het Nuga Best N5 thermische massagebed hiertegen werkt is dat de hitte de bloedcirculatie waardoor het metabolisme sneller wordt en afvalstoffen een stuk sneller worden afgevoerd. Zo verdwijnen dus ook de afvalstoffen die jou ziek maken uit jouw lichaam.
Met al deze eeuwenoude technieken gecombineerd met de hedendaagse technologie kan het Nuga Best N5 medicinale massagebed verlichting bieden voor verschillende problemen. Maar zelfs als je deze problemen niet hebt dan is een verwarmd massagebed altijd heel fijn om te hebben. Voor de gezondheid van je gezin!

Nuga Best N5 thermisch medicinaal massagebed
Nuga Best N5 massagebed, portable en handig overal mee te nemen

Nuga Best N5 thermisch medicinaal massagebed, therapie bank voor een ontspannen, fit en gezond leven. Preventief en genezend.